3M Hengityssuojain 4251 FFA1P2

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin. 10 kpl per laatikko.

Tuote Kuvaus:

* Huoltovapaa hengityssuojain ruiskumaalaukseen, laminointiin, pensseli- ja telamaalaukseen, epäkeskohiomiseen ja käsilihvimiseen.

* 4251 suojaa tiettyjä orgaanisia kaasuja ja höyryjä vastaan (kiehumispiste > +65 °C) pitoisuuksissa jopa 10 × HTP tai 1 000 ppm (riippuen siitä, kumpi on pienempi) sekä partikkeleita pitoisuuksissa jopa 10 × HTP.

* A1-suoja orgaanisia kaasuja ja höyryjä vastaan, esim. liuotinpohjaiset maalit, liimat ja puhdistusaineet.

* P2-suoja keskikokoista pölyä ja öljy- tai vesipohjaisia sumuja vastaan.

* Heti käyttövalmis ja huoltovapaa – voidaan käyttää kunnes se vahingoittuu, partikkelifiltterit tukkeutuvat tai kaasusuodattimet kyllästyvät.

* Kaksoishengitysventtiilit ja suuret aktiivihiilisuodattimet tarjoavat kevyemmän hengityksen ja vähentyneen vastuksen.

* Mukava hengittää kiitos uloshengitysventtiilin, joka tarjoaa alhaisen hengitysvastuksen.

3M Hengityssuojain 4251 FFA1P2 integroidulla kaasusuodattimella (luokka A1) ja partikkelifiltterillä (luokka P2) sujuvaa käyttöä varten. Ei vaihdettavia suodattimia. Puolinaamarissa on pehmeä, allergiaystävällinen ja silikoniton kudottu kasvotiiviste. Suojaa monenlaisilta kaasuilta, höyryiltä ja haitallisilta partikkeleilta. Kevyt, hyvin tasapainotettu muotoilu sisältää keskeisesti sijoitetun uloshengitysventtiilin, joka auttaa vähentämään lämmön ja kosteuden kertymistä, joten voit työskennellä mukavasti myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

Integroidut suodattimet ovat huoltovapaita, käytä niitä kunnes vaihtoaikataulusi ilmoittaa vaihdon tarpeesta tai kunnes suodattimet ovat täynnä, ja hävitä ne sitten. Säädettävät hihnat sopivat monenlaisille päiden muodoille ja kokoille, ja niskanauhat ovat helposti kiinnitettävissä. Matala profiili ei estä perifeeristä näkökenttää, ja kaksi suurta aktiivihiilisuodatinta tarjoavat alhaisen hengitysvastuksen. Toimitetaan uudelleensuljettavassa pussissa hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten. Yhteensopiva 3M:n suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Testattu ja hyväksytty eurooppalaisten standardien mukaisesti – CE-merkintä 0086 (SS-EN 405:2001+A1:2009 FFA1P2 R D)Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi