3M Naamiomalliset Suojalasit Fahrenheit

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko.

Valitse lajike:

Tuote Kuvaus:

* Naamiomalliset suojalasit roiskeiden, värien, sumun, pölyn, kaasujen, höyryjen ym. suojaksi.

* Vaihtoehtona on polykarbonaattilinssit iskunkestävyyttä varten ja asetaattilinssit parannettua kemiallista kestävyyttä varten.

* Saatavilla on epäsuoralla ilmanvaihdolla varustettuja malleja, jotka suojaavat nestepisaroilta ja suurilta pölyhiukkasilta, sekä tiiviillä ilmanvaihdolla varustettuja malleja, jotka suojaavat pieniltä pölyhiukkasilta ja kaasuuntumiselta.

* Suuri näkökenttä tarjoaa korkean mukavuuden.

3M Naamiomalliset Suojalasit Fahrenheit tarjoavat korkeaa mukavuutta suurella visiirillä optimaalista näkemystä varten. Leveät päähihnat takaavat mukavan suojan. Yhteensopivia käytettäväksi 3M-hengityssuojainten ja kuulosuojainten kanssa.

3M™ Naamiomalliset Fahrenheit™ Suojalasit 71360-00011 on varustettu epäsuoralla ilmanvaihdolla hyvän ilmankierron ja vähäisen huurun varmistamiseksi. Naarmuuntumaton ja huuruton polykarbonaattilinssi. Pehmeä kristallikaari leveällä tukialueella koko kasvojen ympärillä parantamaan mukavuutta. Malli sopii hyvin käytettäväksi korjauslasien kanssa, koska siinä on erityinen kanava sivukaareen tavanomaisten silmälasien sankojen kiinnittämiseksi. Epäsuora ilmanvaihto parantaa ilmankiertoa, mukavuutta ja vähentää huurua lämpimissä/kosteissa olosuhteissa.

3M™ Naamiomalliset Suojalasit 71360-00015 on suljettu (ilmanvaihtamaton) malli ylimääräisenä suojana roiskeilta, kaasuille ja höyryille. Huuruton, kirkas asetaattilinssi optimaalisella kemiallisella kestävyydellä. Pehmeä kristallikaari leveällä tukialueella koko kasvojen ympärillä parantamaan mukavuutta. Malli sopii hyvin käytettäväksi korjauslasien kanssa, koska siinä on erityinen kanava sivukaareen tavanomaisten silmälasien sankojen kiinnittämiseksi. Neopreeninen päähihna hyvään kemialliseen kestävyyteen ja helppoon puhdistukseen.
Tunnus:
71360-00011M

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi