Pensselitukkuri AB, toimittaja maalikaupoille, jälleenmyyjille ja teollisuudelle vuodesta 1974. Pieni yritys, jolla on laaja valikoima. Keräämme parhaat tuotteet johtavilta toimittajilta Euroopassa ja Kiinassa yhden katon alle. Pensseleitä, maalaritelat, tapettityökalut, lastat, teippiä, hiontaa, henkilönsuojaimia ja muita erikoistyökaluja maalaustyöhön. Kaikkea käsintehdyistä laatu tuotteista yksinkertaisimpaan "Kiina-pensseliin".

Pensselitukkuri kehittää ja jakaa laajan valikoiman pensseleitä, maalaritelaa, maalaustyökaluja, harjoja, hiontamateriaaleja, teippiä ja henkilönsuojaimia. Työskentelemme jatkuvasti valikoimamme laajentamiseksi ja kehittämiseksi vastataksemme markkinoiden vaatimuksiin ja jatkuvasti tapahtuvaan tekniseen kehitykseen maalausteollisuudessa.

Jos haluat tulla tuotteidemme jälleenmyyjäksi, sinulla on kysyttävää olemassa olevasta valikoimastamme tai jostakin tuotteesta, jota kaipaat, ota yhteyttä, niin yritämme ratkaista sen. Palvelu on edelleen tunnusmerkkimme tänään, kuten aloittaessamme vuonna 1974.

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi