Siveltimet

Laajasta sivellinvalikoimastamme löydätte kaikkea hienoimmasta näädänkarvasiveltimestä ja mäyränkarkottimesta myydyimpiin lakkasiveltimeen ja kulmasiveltimeen. Meillä on siveltimiä kaikenlaisiin maalijärjestelmiin, pinnoitteisiin ja teollisiin tarpeisiin. Tarjoamme siveltimiä, joissa on uusinta synteettistä harjasta sekä sekoiteharjasta ja perinteistä sikaharjasta pellavaöljymaaleille ja muihin perinteisiin maalijärjestelmiin

Harjatyypit:

Luonnonharjas: Käytetään pääasiassa öljypohjaisiin maaleihin ja lakoihin. Huolellisesti käsiteltynä harjas paranee ajan myötä ja antaa helpommin käsiteltävän siveltimen.

Synteettikuitu: Yleensä käytetään vesipohjaisiin maaleihin ja lakoihin. Synteettikuitu soveltuu paremmin kuin luonnonharjas värin levittämiseen materiaaliin, koska värin viskositeetti eroaa öljypohjaisesta.

Sekoitettu: Synteettisen ja luonnonharjaksen sekoitus. Hyvä sekoitus, joka antaa tyydyttävän tuloksen useimmissa maalaustöissä. Ei yhtä optimaalisia ominaisuuksia kuin synteettisellä ja luonnonharjaksella, mutta hyvä monipuolinen sivellin, jossa on kimmoisuutta ja hyvä väriominaisuus harjaksissa.

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi