3M Hiukkassuojain 9322 FFP2

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko. 330 kpl per ulkopakkaus.

Tuote Kuvaus:

* Älykäs kolmen paneelin suunnittelu antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille puhuttaessa.

* Suodatustekniikka, jossa on alhainen hengitysvastus, auttaa sinua hengittämään helpommin.

* 3M™ Cool Flow™ -venttiili estää lämmön kertymisen, jopa lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa.

* Veistetty yläpaneeli mahdollistaa suojan mukautumisen nenän muotoon ja kasvojen muotoihin tiiviin sulkeutumisen varmistamiseksi. Kuvioitu yläpaneeli estää huurtumista laseihin.

* Leukahihna on suunniteltu helpottamaan paikalleen laittoa ja säätöä. Yhteensopiva 3M:n suojalasien ja kuulosuojainten kanssa.

3M Hiukkassuojain 9322 FFP2:ssa on ergonominen, taitettava muotoilu ja suodatinkeskus, joka tarjoaa alhaisen hengitysvastuksen. Suojavaatimusten luokka FFP2 (NSK 10) . 3M™ Cool Flow™ -venttiili estää lämmön kertymisen ja tarjoaa mukavan suojan myös lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa. 9322+ on erittäin mukava hengityssuojain pölyä ja sumua vastaan, joka esiintyy monissa teollisissa sovelluksissa ja muissa vaarallisissa ympäristöissä.

Kolmen paneelin muoto antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille, kun taas veistetty muotoilu matalalla profiililla kuvioitua yläpaneelia varmistaa tehokkaan tiivistymisen, vähentää huurtumista laseihin ja lisää yhteensopivuutta lasien kanssa. Suodatustekniikka alhaisella hengitysvastuksella helpottaa hengittämistä. CE-hyväksytty.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi