3M Hengityssuojain 4279 FFABEK1P3

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin. 10 kpl per laatikko.

Tuote Kuvaus:

* Huoltovapaa hengityssuoja suihkumaalaukseen, laminoimiseen, siveltimellä ja rullalla maalaamiseen, puhdistukseen, kemikaalien käsittelyyn, torjunta-aineiden ja hyönteismyrkkyjen kanssa työskentelyyn, teollisuuteen, rakentamiseen, hiontaan jne.

* 4279 suojaa tietyiltä orgaanisilta kaasuilmalta ja höyryiltä (kiehumispiste > +65 °C), happamilta kaasuilmilta ja höyryiltä, ammoniakilta ja orgaanisilta ammoniakki-johdannaisilta pitoisuuksissa jopa 10 × WEL tai 1 000 ppm (mikä tahansa on alhaisempi) sekä hiukkasilta pitoisuuksissa jopa 20 × WEL.

* ABEK1-suoja orgaanisille höyryille, epäorgaanisille höyryille, happamille kaasuille, ammoniakille ja sen johdannaisille.

* P3-suoja hienoa pölyä ja öljy- tai vesipohjaista ruiskutussumua vastaan.

* Käyttövalmis ja huoltovapaa – voidaan käyttää kunnes se vaurioituu, hiukkassuodattimet tukkeutuvat tai kaasusuodattimet ovat täynnä.

* Kaksoisinhalaatioventtiilit ja suuret aktiivihiilisuodattimet helpottavat hengittämistä ja vähentävät vastusta.

* Mukava hengitys alhaisen hengitysvastuksen uloshengitysventtiilin ansiosta.

 3M Hengityssuojain 4279 FFABEK1P3, jossa on integroitu kaasusuodatin (luokka ABEK1) ja hiukkassuodatin (luokka P3) helppoon käyttöön. Ei vaihdettavia suodattimia. Hengityssuojain on kudottu kasvitiiviste, joka on pehmeä, allergiaystävällinen ja silikoniton. Suojaa monilta eri kaasuilmilta, höyryiltä ja haitallisilta hiukkasilta. Kevyt, tasapainotettu muotoilu sisältää keskitetyn uloshengitysventtiilin, joka auttaa vähentämään lämmön ja kosteuden kertymistä, jotta voit työskennellä mukavasti jopa kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

Integroidut suodattimet ovat huoltovapaita, käytä niitä kunnes vaihtosuunnitelma osoittaa, että vaihto on tarpeen tai kun suodattimet ovat täynnä, ja hävitä ne sitten. Säädettävät nauhat sopivat monenlaisiin päähinmuotoihin ja -kokoihin, ja niskanauhat on helppo kiinnittää. Matala profiili ei estä perifeeristä näkökenttääsi, ja kaksi suurta aktiivihiilisuodatinta antavat alhaisen hengitysvastuksen. Toimitetaan uudelleen suljettavassa pussissa hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten. Yhteensopiva 3M:n silmä- ja kuulosuojainten kanssa.

Testattu ja hyväksytty eurooppalaisen standardin mukaisesti – CE-merkintä 0086 (SS-EN 405:2001+A1:2009 FFABEK1P3 R D)Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi