3M Puolinaamari Hengityssuojaimet 6000-Sarja

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin. 10 kpl per laatikko.

Koko:

Tuote Kuvaus:

* Uudelleenkäytettävä puolinaamari suojaa maalauksessa, hionnassa, lakkaamisessa, rakentamisessa, ylläpidossa, kemikaalien puhdistuksessa, esimerkiksi torjunta-aineiden tai hyönteismyrkkyjen käsittelyssä, polyesterin ja epoksin työstämisessä jne.

* Saatavilla koossa S, M ja L. Koko M sopii noin 80-85%:lle.

* Uudelleenkäytettävä maski vaihdettavilla partikkeli-, kaasu- ja höyrysuodattimilla tai yhdistelmäsuodattimilla.

* Taloudellinen, kevyt sekä helppo ylläpitää ja käsitellä.

* Suunniteltu kaksinkertaisilla suodattimilla tasaisen painonjaon ja mahdollisimman pienen näkökentän häirinnän varmistamiseksi.

3M Puolinaamari Hengityssuojaimet 6000-Sarja on helppokäyttöinen ja vaatii vähän huoltoa. Valmistettu elastomeerimateriaalista, joka on kevyt ja mukava käyttää pitkissä työvuoroissa. Helppo kiinnittää olevat pää- ja niskahihnat. Puolinaamari tarjoaa suojan kaasuilta, höyryiltä ja partikkeleilta, ja siinä on bajonettikiinnitys, joka sopii laajaan valikoimaan kevyitä kaksoissuodattimia yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaksoissuodatinsuunnittelu jakaa painon tasaisesti naamariin, ja matala profiili tarkoittaa minimaalista vaikutusta näkökenttään. 6000-sarjaa voidaan käyttää 3M™ Painilmalla toimivien hengityssuojaimien S200 kanssa.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi