3M Puolinaamari Hengityssuojaimet Quick-Launch 6500QL-Sarja

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin. 10 kpl per laatikko.

Koko:

Tuote Kuvaus:

* Uudelleenkäytettävä hengityssuojain, joka on suunniteltu koviin ja likaisiin työympäristöihin.

* Kun sitä käytetään oikean 3M bajonettisuodattimen kanssa, se voi suojata kaasuilta, höyryiltä ja/tai haitallisilta partikkeleilta.

* Quick Latch Drop Down -mekanismi helpottaa maskin päälle laittamista ja pois ottamista.

* Pehmeä, mutta jämäkkä kasvotiiviste kestävästä silikonista tarjoaa mukavuutta, vakautta ja pitkäikäisyyttä.

* 3M™ Cool Flow™-venttiili helpottaa hengittämistä sekä ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä.

* Saatavilla kolmessa koossa, pieni, keskikoko ja suuri. Keskikoko sopii noin 80%:lle. Pieni tai suuri valitaan, jos pää on pieni/suuri.

3M Puolinaamari Hengityssuojaimet Quick-Launch 6500QL-Sarja ylläpitää mukavuuttasi kovissa ja likaisissa työympäristöissä. Quick Latch -mekanismi tekee maskin pukemisesta ja riisumisesta helppoa liikuttaessa turvallisilta alueilta saastuneille alueille. Matalaprofiilinen design ja puoli etukappale tarjoavat laajemman näkökentän ja paremman yhteensopivuuden hioma- ja hitsauskypärien kanssa.

Säädettävät päähihnat parantavat mukavuutta ja sopivat hyvin yhteen 3M suojakypärien ja kuulonsuojainten kanssa. Bajonettikiinnitys sopii monenlaisiin suodattimiin, jotka suojaavat kaasuilta, höyryiltä ja partikkeleilta. 3M™ Cool Flow™-venttiili helpottaa hengittämistä vähentämällä lämmön kertymistä, ja hengitysventtiilin suoja ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin vähentäen huurtumista laseissa, hio- tai hitsauskypärässä. 6500QL-sarjaa voidaan käyttää 3M™ Painilmalla toimivien hengityssuojainten S200 kanssa.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi