3M Scotch-Brite Clean & Finish 150mm

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko. 40 kpl per ulkopakkaus.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* Punainen hiomalaikka alumiinioksidilla. A VFN (Very Fine) vastaa P360.

* Harmaa hiomalaikka piikarbidilla. S UFN (Ultra Fine) vastaa P800.

* Kolmiulotteinen non-woven kangas optimaaliseen joustavuuteen ja mukautuvuuteen.

* Avoin rakenne, joka ei tuki, voidaan huuhdella vedellä.

* Käytettäväksi epäkeskohiomakoneella tai käsin.

* Kiillotukseen, puhdistukseen, esikäsittelyyn, mattahiontaan, lakkojen, komposiittien, metallin, puun, maalattujen pintojen ym. välihiontaan.

3M Scotch-Brite Clean & Finish 150mm hiomapyörö yhdistää muotoutuvaan materiaaliin ja hiomamineraaleihin tarjoten puhtaan, tasaisen viimeistelyn vahingoittamatta tai heikentämättä pohjamateriaalia. Clean & Finish hiomapyörö on joustava, mikä tekee epätasaisille pinnoille pääsemisestä helppoa ja antaa tasaisen viimeistelyn.

Clean & Finish hiomalaikkaa käytetään viimeistelytöihin, välivaiheen hiontoihin lakkauksen yhteydessä, maalauksen valmistelussa, tasoituksessa ja mattahionnassa. Se soveltuu myös kaarevien pintojen hiomiseen ja lakattujen pintojen hiomiseen. Laikan hiomamineraali on erinomainen metallien, komposiittien ja muiden pintojen tasoittamiseen, viimeistelyyn ja kiillotukseen. Tehokas hiomaväline maalauksen valmistelussa, mattauksessa ja kevyessä ruosteenpoistossa. Laikka pysyy viileänä ja estää tukkeutumisen, tarjoten yhtenäisen kunnon koko tuotteen eliniän ajan.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi