3M Doodlebug Hankaussieni 118 x 254mm

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko. 40 kpl per ulkopakkaus.

Valitse lajike:

Tuote Kuvaus:

* Erittäin tehokkaat hankaussieni puhdistukseen, kiillotukseen, ruosteenpoistoon, mattahiontaan jne.

* Valkoinen hankaustyyny on naarmuuntumaton Scotch-Brite muoville, laatalle, klinkkerille, metallille ja lasille.

* Punainen hankaustyyny on keskikarkea hankausliina, joka sisältää hionta-ainetta. Käytetään peltikattojen, kivilaattojen, klinkkerin, laattojen jne. puhdistukseen.

* Ruskea hankaustyyny sisältää karkeaa hionta-ainetta. Poistaa voimakkaan lian ja ruosteen. Käytetään peltikattoihin, kivilattioihin, klinkkeriin jne.

* Suorakulmainen muoto tarjoaa erittäin hyvän pääsyn reunoja pitkin ja kulmiin.

3M Doodlebug Hankaussieni 118 x 254mm on optimaalinen lattioiden, seinien, peltikattojen, suihkujen jne. puhdistukseen. Erittäin paksut ja tehokkaat pitkän kestävyyden varmistamiseksi. Scotch-Brite Doodlebugissa on avoin kudos, joka antaa veden ja lian kulkea vapaasti tukkeutumatta. Punaisen ja ruskean hankaustyynyn hionta-aineet on jaettu tasaisesti koko tuotteen läpi tarjoten johdonmukaisen tasaisen aineksenpoiston koko tuotteen elinkaaren ajan. Punainen ja Ruskea ovat optimaalisia metallin, klinkkerin ja kivilattioiden puhdistukseen, mattahiontaan ja ruosteenpoistoon. Valkoinen hankaussieni on naarmuuntumaton ja sitä käytetään esimerkiksi klinkkeriin, muoviin, maalattuihin pintoihin ja kylpyhuoneen laattoihin kalkin, lian, rasvan jne. poistamiseen.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi