3M Hiukkassuojain 8833 FFP3

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko. 80 kpl per ulkopakkaus.

Tuote Kuvaus:

* Tarjoaa FFP3-luokituksen (NSK 50) suojan pölyltä, öljypohjaiselta sumulta ja muilta hienoilta hiukkasilta.

* 3M™ Cool Flow™ -venttiili estää lämmön kertymisen puolimaskiin, jopa lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa, lisäten mukavuutta.

* Sulkeutuu tiiviisti kasvojen ympärille entistä paremman istuvuuden saavuttamiseksi ja siinä on pehmeä, vaimennettu vuori pitkäaikaiseen mukavuuteen.

* Ainutlaatuinen, M-muotoinen nenäsilta erinomaisen istuvuuden saavuttamiseksi.

* Kevyt rakenne, jossa on kaksinkertaiset nauhat, nenäpehmuste ja pehmeä uritettu reuna, jotka tarjoavat hyvän istuvuuden useimmille kasvonmuodoille.

3M Hiukkassuojain 8833 FFP3 on kevyt ja klassinen hengityssuojain, jossa on kaksinkertaiset nauhat. Se suojaa vaaralliselta pölyltä ja sumulta FFP3-luokituksen (NPF 50) mukaisesti. Suodattava hengityssuojain sisältää pehmeän, vaimennetun vuorin, mikä mahdollistaa mukavan työskentelyn koko työvuoron ajan. Siinä on kevyt nenäsilta kahdella nauhalla, pehmeä reuna (pinta, joka koskettaa kasvoja) ja nenäpehmuste, jotka muotoutuvat monenlaisiin kasvoihin. 3M:n edistynyt elektreettinen suodatinmateriaali (AEM) auttaa käyttäjää hengittämään helpommin. 3M™ Cool Flow™ -venttiili estää lämmön kertymisen työskenneltäessä lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa. Valmistettu Britanniassa. CE-hyväksytty.

 Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi