Abranet Hioma-arkki 75 x 100mm

Määrä per pakkaus:

50 kpl per laatikko.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* Abranet on verkkohiomatuote, jolla on tasainen pinta ja tuhansia reikiä, jotka tarjoavat erinomaisen pölynpoiston pölyttömään hiontaan.

* Hiontamateriaali ja hiottava pinta pysyvät koko ajan puhtaina, mikä parantaa merkittävästi hiontamateriaalin käyttöikää.

* Optimaalinen koko ikkunoiden hiontaan, karmien, listojen, vuorilautojen, puusepäntuotteiden yms. hiontaan.

* Verkkorakenteensa ansiosta hiomapaperi sopii kaikkiin 75 x 100mm tasohiomakoneisiin ja hiontapalikoihin, riippumatta valmistajasta.

* Abranet-hiomapaperi säästää aikaa, koska se on aggressiivisempi kuin perinteiset hiontamateriaalit. Lisäksi Abranet säilyttää aggressiivisuutensa koko käyttöikänsä ajan.

* Hioo tehokkaasti puuta, kittejä, maalia, lakkaa, komposiittia yms.

Abranet Hioma-arkki 75 x 100mm on verkkohiomapaperi, joka tarjoaa optimaalisen pölynpoiston puhtaampaan työympäristöön. Verkkorakenteen ja tarrakiinnityksen ansiosta hiomalevyä ei tarvitse sovittaa koneen reikäkuvioon, ja Abranetia voidaan käyttää kaikissa 75 x 100mm tasohiomakoneissa ja hiontatukissa, riippumatta valmistajasta. Verkkorakenne hioo aggressiivisemmin verrattuna perinteisiin hiomapapereihin ja kestää pidempään. Abranetissa on kestäviä alumiinioksidimineraaleja korkeaan aineksenpoistoon. Sopii kittien, maalin, lakan, komposiittien, GRP:n, puun, mikrosementin yms. hiontaan.
Tunnus:
5412905012

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi