3M Xtract Cubitron II Verkkohiomalaikka 710W 225mm

Määrä per pakkaus:

25 kpl per laatikko. 150 kpl per ulkopakkaus.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* Verkkohiomalaikka puhtaaseen ja pölyttömään työympäristöön sekä korkeampaan tehokkuuteen.

* 3M Cubitron II keraamiset tarkkuusmuotoillut hiomamineraalit. Markkinoiden johtava hiomamineraali. Erittäin tehokas kovilla materiaaleilla.

* 710W on tarrakiinnitteinen hiomalaikka, jota voidaan käyttää kaikissa hiomakoneissa ja lohkoissa riippumatta valmistajasta.

* Premium-hiomateriaali meriteollisuudelle, metalliteollisuudelle, puulle, auton maalaukselle, maalausliikkeille, puusepänteollisuudelle jne.

* Erinomainen kovan puun, gelcoatin, komposiitin, lakan, metallin, korin, pohjamaalin, alumiinin, kittin jne. hiontaan.

* 710W on verkkoalusta, jossa on tarrakiinnitys, mikä mahdollistaa sen käytön Mirkan, Flexin, Festoolin ym. pitkän Varsihiomakoneet.

3M Xtract Cubitron II Verkkohiomalaikka 710W 225mm on ainutlaatuinen verkkohiomalaikka optimaaliseen pölynpoistoon ja kestävyyteen. 225mm hiontalaikka on kehitetty tasoitteen ja maalin hiontaan 225mm varsihiomakoneetilla. Verkkohiomapaperilla on korkeampi aggressiivisuus, se ei tuki, ja antaa tasaisemman hiomapinnan. 710W:ssä on segmentoitu kuvio, joka avaa aggressiivisemmin kuin perinteiset verkot. Hiomalaikassa on 3M Cubitron II tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomamineraalit, jotka leikkaavat nopeammin, kauemmin ja tehokkaammin kuin mikään muu markkinoilla oleva materiaali. Cubitron II on erityisen tehokas kovien materiaalien, kuten alumiinin, ruostumattoman teräksen, metallin, gelcoatin, komposiitin, maalattujen pintojen ja kovan puun hionnassa. Tarrakiinnitys. Voidaan käyttää kaikissa koneissa riippumatta valmistajasta.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi