3M Scotch Kierreteippi 12mm x 12m

Määrä per pakkaus:

12 kpl per laatikko.

Tuote Kuvaus:

* Teflon-teippi vesijohtoja ja liitoksia varten. Valkoinen PTFE-muoviteippi, ei liimaa. Veden- ja ilmatiivis. Kestää 6 barin paineen.

* Ei-tarttuva PTFE-teippi tiivistyy yksittäisten kierretappien ympärille, kun osat ruuvataan yhteen, ja on sekä veden- että ilmatiivis.

* Kierreteippi on äärimmäisen ohut, mikä tarkoittaa, että se sopii erinomaisesti tiivistämään myös pienet kierreliitokset.

* Teippi soveltuu sisäkäyttöön ja kiinnittyy hyvin jopa 260°C lämpötiloissa.

3M Scotch Kierreteippi 12mm x 12m on tarkoitettu nopeaan ja helppoon vuotavien hanojen, kierretappien ja venttiilien tiivistämiseen. Ei-tarttuva PTFE-teippi on äärimmäisen ohut ja erittäin sopiva pienille kierreliitoksille. Puhdista pinnat ennen käyttöä, kiedo teippi tiukasti putken ympärille kierresuunnassa, leikkaa teippi ja ruuvaa putki kiinni uudelleen. Kierreteippi tiivistää ja muotoutuu yksittäisten kierretappien mukaan, kun putket ruuvataan kiinni uudelleen. Varmista, ettei mitään jäämiä pääse johtoon. Tiivistysteippi on tarkoitettu kertakäyttöön. Kierrettävää osaa ei saa ruuvata auki. Se on veden- ja ilmatiivis ja kestää paineen jopa 6 bar.
Tunnus:
47021212

Tämän tuotteen suositellut lisävarusteet

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi