3M Xtract Kalvolaikka 775L 150mm

Määrä per pakkaus:

50 kpl per laatikko. 250 kpl per ulkopakkaus.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* 3M Xtract™ oma kehittämä monireikäkuvio tarjoaa ylivoimaisen pölynimun ja estää tukkeutumista.

* 3M™ tarkasti muotoiltu Cubitron II -hiomamineraali tarjoaa nopean aineksenpoiston ja pitkän käyttöiän.

* Jopa kaksinkertainen aineksenpoisto verrattuna perinteisiin hiomamateriaaleihin. Kestää jopa 6 kertaa pidempään.

* Paras valinta teräksen ja metallien sekä muiden kovien materiaalien kuten komposiittien, gelcoatin ja kovien lakkojen hiontaan.

* Kalvotausta tarjoaa paremman kulutuskestävyyden ja suojan reuna-vaurioilta.

3M Xtract Kalvolaikka 775L 150mm on 3M:n kehittämä monireikäkuvio paremman pölynimun saavuttamiseksi, mikä parantaa työympäristöä ja hiontapintaa. Pölynimun maksimointi lisää aineksenpoistoa ja pidentää huomattavasti käyttöikää. Suunnittelun ei tarvitse olla linjassa tukialustan reikien kanssa, mikä tekee rondellien vaihdosta nopeaa, helppoa ja mukavaa.

3M Cubitron II keramiikka tarkasti muotoillut hiomamineraalit tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä. Kolmionmuotoinen keramiikkamineraali on suunniteltu leikkaamaan substraatin läpi pikemminkin kuin kuluttamaan tai ”auraamaan” läpi kuten perinteiset hiomamateriaalit. Cubitron II soveltuu erityisesti teolliseen hiontaan koville materiaaleille kuten kirkaslakalle, lakatulle pinnalle, GRP:lle, gelcoatin ja erilaisille metalleille. Hiomapyörö tarjoaa jopa kaksinkertaisen aineksenpoiston ja kestää jopa 6 kertaa pidempään kuin perinteiset hiomamateriaalit. Kalvotausta tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden, joustavuuden ja tasaisen, yhtenäisen pinnanviimeistelyn monenlaisille substraateille.
Tunnus:
775L15080

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi