3M Scotch Uudelleensuljettava Kiinnitinnauha Extreme

Määrä per pakkaus:

6 kpl per laatikko.

Valitse lajike:

Tuote Kuvaus:

* Pysyy kiinni myös märkänä ja likaisena. Vedenkestävä tausta-aineisto ja liimapinta.

* Dual-Lock voidaan sulkea uudelleen ja on täydellinen esineille, jotka haluat poistaa ja asettaa takaisin käytön jälkeen.

* Erinomaiset liikkuvien tai värisevien pintojen kiinnitykseen. Käytetään sekä sisä- että ulkotiloissa.

* Kantavuus jopa 5 kg

* Pakkauksessa on kaksi rullaa, koko 25 mm x 1,2 m. 5,7mm paksu kun suljettu.

3M Scotch Uudelleensuljettava Kiinnitinnauha Extreme on uudelleensuljettavia kiinnitysnauhoja, joita käytetään sekä sisä- että ulkotiloissa. Kiinnitysnauhat ovat vedenkestäviä ja UV-säteilyn kestäviä. Dual-Lockin avulla voi yhdistää, asentaa tai kiinnittää esineitä kotona, veneessä, toimistossa tai ulkona. Kiinnitysnauhat ovat ongelmaton vaihtoehto vetoketjuille, napeille, liimoille, niiteille, teipeille ja koukuille, ja niitä käytetään järjestämään, asentamaan ja kiinnittämään kaikkea paneelista, sisäkatoista, embleemeista, ovimatoista, istuintyynyistä ja joulukoristeista metallikylttien ripustamiseen, työkalujen järjestämiseen autotallissa tai GPS- ja elektroniikkalaitteiden kiinnittämiseen autossa, veneessä, junassa tai kuorma-autossa.

Nämä uudelleensuljettavat kiinnitysnauhat pitävät jopa 5 kg sisä- ja ulkotiloissa ja kiinnittyvät turvallisesti käsittelemättömään tai maalattuun metalliin, moniin muoveihin, puuhun ja lasiin. Ne ovat täydellisiä esineille, jotka haluat poistaa ja asettaa takaisin käytön jälkeen. Ne ovat vedenkestäviä ja UV-säteilyn kestäviä ja kun ne on kerran kiinnitetty, ne pysyvät paikoillaan, vaikka ne kastuisivat tai likaantuisivat. Ne ovat myös erinomaisia liikkuvien tai värisevien pintojen kiinnitykseen.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi