Pistotela Julkisivu

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko. 

Koko:

Tuote Kuvaus:

* Käsin ommeltu julkisivutela parhaan mahdollisen peittokyvyn ja kapasiteetin saavuttamiseksi.

* Karkeiden pintojen, kuten rappauksen, betonin, tiilen, muurauksen ja puujulkisivujen maalaamiseen.

* Erikoissekoitus kahta erilaista polyamidikuitua optimaalisen värinoton ja peittokyvyn saavuttamiseksi.

* Kangas on pehmeän topatun ytimen päällä esimerkiksi karkean rappauksen maalaamiseen.

* Maalaukseen silikaattimaalilla, KC-maalilla, kalkkimaalilla, akrylaatilla ja alkydiöljymaalilla sekä muilla julkisivujärjestelmillä.

Pistotela Julkisivu on teknisesti edistynein telaimme. Julkisivutela on kehitetty erityisesti karkeiden ja hyvin karkeiden pintojen, kuten rappauksen, betonin, tiilen, höyläämättömän paneloinnin jne. maalaamiseen. Kangas on erikoissekoitus kahta polyamidikuitua taatakseen korkean värinoton ja peittokyvyn. Kangas on erittäin kestävä, ja sen pehmeät huiput antavat sileän viimeistelyn. Julkisivutela on erinomainen öljy- ja vesipohjaisille julkisivumaaleille, kalkkimaalille, KC-maalille ja silikaattimaalille.

Julkisivutela valmistus sisältää useita vaiheita, joista jotkut ovat käsityötä. Sisätube, joka sulkee kiinnityslaitteen, on pehmustettu. Pehmuste on puolestaan peitetty foliolla tiivistämiseen. Pehmuste ja folio antavat telaille ominaisuudet, joiden ansiosta voidaan maalata erittäin karkeita pintoja ja taata liuotinkestävyys. Pehmusteen päällä on itse telakangas, joka ommellaan yhteen saumoissa ja päissä. Sisätubessa on kehittynyt sisäinen järjestelmä ohjaamaan, stabiloimaan ja kiinnittämään telanvarsi. Julkisivutela ovat 20 ja 27cm leveitä ja asennetaan 18 ja 25cm leveille pistotelavarsille.

 Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi