3M Versaflo Moottoroitujen Hengityssuojaint Valmispakkaus TR-619E

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin.

Tuote Kuvaus:

* Yksinkertainen aloituspaketti, joka sisältää kaikki tarvittavat komponentit aloittamiseen. Lisää vain sopiva hengityssuojain/visiiri.

* Käyttäjäystävällinen, monipuolinen hengityssuojain pölyä, sumua, höyryjä ja orgaanisia höyryjä vastaan.

* Paketti sisältää TR-602E-moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä, A2P-suodattimen, suodatinkotelon, esisuodattimen, kipinäsuojan, helposti puhdistettavan vyön, suurikapasiteettisen akun, yhden akun laturin, BT-30 säädettävän hengitysletkun sekä ilmavirtaindikaattorin.

* Visuaaliset, värisevät ja kuuluvat hälytykset varoittavat matalasta akusta ja ilmavirrasta.

* Järjestelmän toiminta-aika on 9,5–19 tuntia riippuen akusta, virtausnopeudesta, hengityssuojaimesta/visiirista ja suodattimesta.

3M Versaflo Moottoroitujen Hengityssuojaint Valmispakkaus TR-619E tarjoaa täydellisen suojan hiukkasia, kaasuja ja höyryjä vastaan. Aloituspaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen, mukaan lukien TR-602E-moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä, A2P-suodattimen, suodatinkotelon, esisuodattimen, kipinäsuojan, Easy Clean -vyön, suurikapasiteettisen akun, akkulaturin, BT-30 säädettävän hengitysletkun sekä ilmavirtaindikaattorin. Lisää vain 3M™ Versaflo™ hengityssuojain/visiiri niin sinulla on täydellinen hengityssuojain.

TR-619E on yksinkertainen ja intuitiivinen aloituspaketti, joka sisältää monia puhallinavusteisen hengityssuojaimen komponentteja. Paketti tarjoaa suojaa pölyltä, sumulta, höyryiltä ja orgaanisilta höyryiltä. Aloituspaketti yhdistää toiminnallisuuden ja monipuolisuuden, tarjoten suojaa hiukkasilta, kaasuilta ja höyryiltä, tai näiden yhdistelmältä riippuen käytetystä suodattimen tyypistä. Moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä TR-602E tarjoaa kolme valittavaa virtausnopeutta sekä kevyen, tasapainoisen muotoilun maksimaalisen käyttömukavuuden saavuttamiseksi. Paketti sisältää A2P-suodattimen, suodatinkotelon, kymmenen esisuodatinta, kaksi kipinäsuojaa, BT-30 säädettävän hengitysletkun ja Easy Clean-vyön. Suurikapasiteettinen akku ja yhden aseman akkulatausasema varmistavat, että voit suunnitella pitkän työpäivän, kun taas ilmavirtaindikaattorin visuaaliset, värisevät ja kuuluvat varoitusmerkit huomauttavat käyttäjää matalasta ilmavirrasta ja akusta. Lisää vain yhteensopiva hengityssuojain/visiiri, ja olet valmis aloittamaan.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi