3M Versaflo Moottoroitujen Hengityssuojaint Valmispakkaus TR-315E+

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin.

Tuote Kuvaus:

* Yksinkertainen aloituspaketti, joka sisältää kaikki tarvittavat komponentit aloittamiseen. Lisää vain sopiva pääosa.

* Helppokäyttöinen, monipuolinen hengityssuojain pölyä, sumua, höyryjä ja muita hiukkasriskejä vastaan.

* Aloituspaketti sisältää TR-302E+-moottoroitujen hengityssuojainten, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, suuren kapasiteetin akun, akkulaturin, säädettävän hengitysletkun, ilmavirtaindikaattorin, vakiovöön ja kipinäsuojan.

* Älykäs litiumioniakku, joka latautuu nopeasti, ei kärsi muistivaikutuksesta ja sisältää kätevän latausindikaattorin.

* Elektroniset kuuluvat ja näkyvät hälytykset matalasta ilmavirrasta ja heikosta akusta, sekä tilaindikaattorit akun latauksesta, ilmavirrasta ja hiukkassuodattimen tukkeutumisesta.

3M Versaflo Moottoroitujen Hengityssuojaint Valmispakkaus  TR-315E+ yhdistää suorituskyvyn, suojauksen ja toiminnallisuuden moderniin kevytrakenteiseen muotoiluun ja korkeaan mukavuuteen. Tämä tarjoaa helppokäyttöisen ja monipuolisen hengityssuojaimen ympäristöihin, jotka vaativat hiukkassuodatusta. 3M™ Versaflo™ puhallinyksikkö TR-315E sisältää TR-302E+ moottoroitujen hengityssuojainten, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, kipinäsuojan, vakiovöön, erittäin tehokkaan akun, akkulataussarjan ja säädettävän hengitysletkun. Lisää vain 3M™ Versaflo™ Pääosa, niin sinulla on täydellinen hengityssuojain.

Puhallinavusteinen hengityssuojain on siro, kevyt ja hyvin tasapainotettu, joten se on mukava käyttää pitkien työjaksojen ajan. Se yhdistää suorituskyvyn toiminnalliseen muotoiluun ja tarjoaa kaksi valittavaa ilmavirtausnopeutta: 185 l/min ja 205 l/min. Laite varoittaa visuaalisin ja kuuluvan hälytyksin matalasta ilmavirrasta ja akun matalasta tasosta, sekä ilmoittaa hiukkassuodattimen tukkeutumisesta. Älykäs litiumioniakku latautuu nopeasti eikä kärsi muistivaikutuksesta. Siinä on latausindikaattori, joka ilmoittaa, kun akku tarvitsee latausta.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi