3M Paineilmakäyttöinen Hengityssuojainjärjestelmä S-200+

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin.

Tuote Kuvaus:

* Käytettäväksi 3M kokonaamarien 6000-sarjan ja 3M puolinaamarien 7500-sarjan kanssa.

* Tarjoaa suojan pieniä partikkeleita vastaan, kuten hienoa pölyä, aerosoleja, ruiskumaalia, metallisavua, kaasuja, höyryjä ja yhdistelmävaikutuksia vastaan.

* Järjestelmä tarjoaa jatkuvan ilmavirran kasvoille maksimaalisen käyttömukavuuden saavuttamiseksi.

* Helppo huoltaa ja liittää. Kahdensuuntaiset liittimet minimoivat tahattoman irrotuksen riskin käytön aikana.

* Säädettävä ilmavirtaus antaa käyttäjän hallita ilman sisääntuloa. Ilmavirtaussäätöpussi FCB-01 mahdollistaa käyttöönottotarkastukset, mikä lisää turvallisuutta.

* Matalaprofiilinen ja kapea hengitysletku tarjoaa lisää liikkumisvapautta eikä ole tiellä työskennellessä.

3M Paineilmakäyttöinen Hengityssuojainjärjestelmä S-200+ on hengityssuojain, joka hyväksytyn 3M-kasvomaskin kanssa käytettynä tarjoaa suojan partikkeleita, kaasuja, höyryjä ja yhdistelmävaikutuksia vastaan. Paineilmatoiminen hengityssuojain on suunniteltu käytettäväksi yhdessä hyväksyttyjen 3M:n puoli- ja kokonaamarien kanssa. Sitä voidaan käyttää tavallisena hengityssuojaimena letkulla tai kaksoistilassa suodatinvarmuuskopiona, kun ilmavirta on katkaistu. Kevyt ja tasapainotettu järjestelmä tarjoaa jatkuvan, säädettävän ilmavirran kasvoille viileämmän ja mukavamman käytön aikana. Työpaine 3-8 bar. Ilmavirtaus maskiin 140-330 l/min.

Matalaprofiilinen ja kapea hengitysletku tarjoaa enemmän liikkumisvapautta eikä ole tiellä työskennellessä. Tämä vyöhön kiinnitettävä järjestelmä sisältää kahdensuuntaiset liittimet tahattoman irrotuksen riskin minimoimiseksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu CAST-liitin tarjoaa parannetun korroosionkestävyyden, mikä on ihanteellista vaativissa olosuhteissa. S-200+ sisältää ilmavirtaussäätöpussin, jota voidaan käyttää yksinkertaisen tarkastuksen suorittamiseen ennen käyttöä. Näin käyttäjä voi varmistaa, että oikea määrä ilmaa toimitetaan. Järjestelmä on helppo huoltaa, ja osien vaihto on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.

S200+ on varustettu ATEX-tekstillä ja soveltuu käytettäväksi IIB 2GD-ympäristöissä tietyissä olosuhteissa. Se on testattu EN-13463-1 mukaisesti ei-sähköiselle laitteistolle, kun sitä käytetään 3M™ 308-00-72P Antistaattisen paineilmaletkun kanssa. Hengityssuojain on CE-hyväksytty ja luokiteltu EN14594:2005 luokkaan 3A/B puolinaamarin kanssa käytettäessä ja luokkaan 4A/B kokonaamarin kanssa käytettäessä.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi