Mirka DEOS Tasohiomakone 353CV 81 x 133mm

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin.

Tuote Kuvaus:

* Kompaktin ja matalaprofiilisen hiomakoneen ansiosta optimaalinen mukavuus ja hallinta.

* 3mm epäkesko. Poistaa nopeasti ja tehokkaasti.

* Alhaiset värinät mahdollistavat mukavan hionnan pitkään.

* Ihanteellinen pienille pinnoille kuten karmit, listat, ikkunat, listat, ovet, kaapinovet, tuolit ja pienet puusepäntyöt.

* Laajennettu takuu, 2 + 1 vuotta koneen rekisteröinnin yhteydessä.

Mirka DEOS Tasohiomakone 353CV 81 x 133mm 3 mm epäkesko. 10 cm korkea hiomakone on kompakti ja erittäin matala, mikä tarjoaa korkean manööveritaidon ja auttaa toimittamaan tarkan ja tehokkaan hionnan. Mirka DEOS, joka painaa vain 1 kg, on varustettu harjattomalla moottorilla. Optimoitu ergonominen muotoilu mahdollistaa mukavan otteen. Olitpa oikea- tai vasenkätinen, voit työskennellä yhtä hyvin ja tehokkaasti.

Mirka DEOS sisältää sisäänrakennetun sähköisen moottorijarrun ja alhaiset värinätasot. Alhainen melutaso yhdessä alhaisten värinätasojen ja kevyen painon kanssa tekevät koneesta mukavan käyttää myös pidemmän aikaa. Tämä hiomakone on ihanteellinen hiontaan vaikeapääsyisillä alueilla ja pienillä pinnoilla. Yhdistettynä Mirkan verkkotuotteisiin, kone tarjoaa nopean, tehokkaan ja pölyttömän hionnan. Yhdistä kone Bluetoothin kautta Mirkan sovellukseen myMirka ja saat reaaliaikaisia ​​värinäarvoja hionnan aikana. Näin voit helposti tarkistaa värinäaltistuksesi ja varmistaa, että pidät sen terveellisellä tasolla.
Tunnus:
MID3530201

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi