3M Xtract Cubitron II Verkkohiomalaikka 710W 150mm

Määrä per pakkaus:

50 kpl per laatikko. 300 kpl per ulkopakkaus.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* Verkkohiomalaikka puhtaaseen ja pölyttömään työympäristöön sekä korkeampaan tehokkuuteen.

* 3M Cubitron II keraamiset tarkkuusmuotoillut hiomamineraalit. Markkinoiden johtava hiomamineraali. Erittäin tehokas kovilla materiaaleilla.

* 710W on tarrakiinnitteinen hiomalaikka, jota voidaan käyttää kaikissa hiomakoneissa ja lohkoissa riippumatta valmistajasta.

* Premium-hiomateriaali meriteollisuudelle, metalliteollisuudelle, puulle, auton maalaukselle, maalausliikkeille, puusepänteollisuudelle jne.

* Erinomainen kovan puun, gelcoatin, komposiitin, lakan, metallin, korin, pohjamaalin, alumiinin, kittin jne. hiontaan.

3M Xtract Cubitron II Verkkohiomalaikka 710W 150mm on ainutlaatuinen verkkohiomalaikka optimaaliseen pölynpoistoon ja kestävyyteen. Verkkohiomapaperilla on korkeampi aggressiivisuus, se ei tuki, ja antaa tasaisemman hiomapinnan. 710W:ssä on segmentoitu kuvio, joka avaa aggressiivisemmin kuin perinteiset verkot. Hiomalaikassa on 3M Cubitron II tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomamineraalit, jotka leikkaavat nopeammin, kauemmin ja tehokkaammin kuin mikään muu markkinoilla oleva materiaali. Cubitron II on erityisen tehokas kovien materiaalien, kuten alumiinin, ruostumattoman teräksen, metallin, gelcoatin, komposiitin, maalattujen pintojen ja kovan puun hionnassa. Tarrakiinnitys. Voidaan käyttää kaikissa koneissa riippumatta valmistajasta.
Tunnus:
710W15080

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi