3M Lamellilaikka Cubitron II 967A 22,2 x 125mm

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* Precision-muotoilluilla 3M-hiomajyvillä, Cubitron II, jotka on suunniteltu poistamaan materiaalia nopeammin ja kestämään kauemmin kuin kilpailijoiden keraamiset tuotteet.

* Kylmä käyttölämpötila vähentää metallin värjäytymisen/oksidoinnin riskiä sekä lämpöön liittyvien halkeamien riskiä.

* Lamellilaikat hiomavat ja tasoittavat yhdessä vaiheessa. Niinpä ne voivat korvata kumisidoksella olevat laikat ja kuitulaikat.

* Jäähdytysaine auttaa pitämään työkappaleen viileänä hiottaessa lämpöherkkiä metalleja, kuten ruostumatonta terästä, alumiinia, titaania ja nikkeli-seoksia.

3M Lamellilaikka Cubitron II 967A 22,2 x 125mm tarjoaa ylivoimaisen leikkausnopeuden käytettäessä matalasta keskisuureen paineeseen. Laikat ovat ihanteellisia tasaisille pinnoille tai ulkoisten reunojen työstöön, missä lopputuloksen viimeistely ja naarmuuntumattomuus ovat tärkeitä. Joustavan lamellirakenteen ansiosta voit hioa ja tasoittaa samanaikaisesti. 967A lamellilaikoissa on precision-muotoillut 3M-hiomajyvät, jotka tuottavat erittäin korkean leikkausnopeuden pienemmällä paineella. Hiomajyvät on muotoiltu kolmionmuotoisiksi kärjiksi, jotka leikkaavat metallin läpi, pikemminkin kuin meisselöivät tai kyntävät kuten perinteiset hioma-aineet. Nämä kärjet ovat itseään teroittavia, sillä ne tuottavat uusia äärimmäisen teräviä reunoja rikkoutuessaan. Näin käyttäjät voivat suorittaa vaativia tehtäviä, kuten hitsaushiontaa, ruosteenpoistoa, reunahiontaa, tasoitusta ja pyöristystä pienemmällä voimalla.
Tunnus:
967A12540

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi