3M Lamellilaikka 769F 22,2 x 125mm

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko.

Karkeusvaihtoehdot:

Tuote Kuvaus:

* Tarjoaa korkean suorituskyvyn monipuoliseen käyttöön.

* Nopeampi aineksenpoisto ja pidempi käyttöikä kiitos 3M™ tarkkuusmuotoiltujen hiomamineraalien Cubitron II.

* Parempi kuin perinteiset lamellilaikat, jotka on valmistettu alumiinioksidi-zirkoniumista. Poistaa materiaalia pidempään ja nopeammin.

* Kun lamellit kuluvat, uudet mineraalit paljastuvat, mikä tarjoaa tasaisen aineksenpoiston koko laikan käyttöiän ajan.

* Sopii ruostumattomalle teräkselle, hiiliteräkselle ja muille lämpöherkille seoksille. Sopii myös puulle, komposiiteille, GRP:lle jne.

3M Lamellilaikka 769F 22,2 x 125mm on monipuolinen ja kestävä lamellilaikka, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä. Se on varustettu 3M™ tarkkuusmuotoilluilla hiomamineraaleilla Cubitron II ja vahvalla polyester-hiomakankaalla. 3M:n tarkkuusmuotoillut hiomamineraalit ovat osoittautuneet paremmiksi kuin perinteiset alumiinioksidi-zirkonium lamellilaikat. Kun hiomamineraalit murtuvat, paljastuu uusia, teräviä reunoja, jotka tarjoavat hienomman viimeistelyn kuin perinteiset hioma-aineet, jotka tahtovat kyntää työkappaleen läpi. Tämä yhdistettynä lamellilaikkojen tasaisiin ominaisuuksiin ja kestävään polyester-kankaaseen tarjoaa monipuolisen laikan, joka sopii tasoitukseen ja pinnankäsittelyyn, samalla kun se kestää korkean paineen sovelluksia, kuten viistämistä, hitsaushiontaa ja reunojen pyöristämistä.

Monissa tapauksissa voit myös käyttää 769F:ää hiontaan ja pinnankäsittelyyn yhdessä vaiheessa, ilman että tarvitsee vaihtaa laikkaa. Tämä johtuu siitä, että tuote tuottaa hienomman viimeistelyn verrattuna esim. samaan luokkaan kuuluvaan kuitulaikkaan. Kuitulaikka leikkaa nopeammin, mutta tämä lamellilaikka eliminoi vaiheet ja laikan vaihdon, säästäen aikaa ja lisäten tuottavuuttasi.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi