3M Versaflo Räjähdyssuojatut Moottoroitujen Hengityssuojaint Valmispakkaus TR-819E

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin.

Tuote Kuvaus:

* Kätevä aloituspaketti, joka on valmis käytettäväksi, tarvitsee vain pääosan.

* Kolme valittavaa ilmavirtausnopeutta maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

* TR-800-näyttö näyttää akun latauksen ja hiukkassuodattimen täyttöasteen käytön aikana.

* Elektroninen kuuluva ja visuaalinen hälytys matalasta akkulatauksesta ja/tai matalasta ilmavirtauksesta.

* Suunniteltu laitoksille, joissa työolosuhteet vaativat EX-luokiteltua laitteistoa.

* Käytetään samojen suodattimien kanssa kuin TGR-600-sarjassa.

3M Versaflo Räjähdyssuojatut Moottoroitujen Hengityssuojaint Valmispakkaus TR-819E on EX-luokiteltu puhallinyksikkö akulla. Se on ATEX-sertifioitu käytettäväksi potentiaalisesti räjähdysalttiissa ympäristöissä, tarjoten samalla 3M Versaflo-tuotteiden odotetun mukavuuden, sopeutuvuuden, hallinnan ja käyttäjäystävällisyyden. TR-800 on hyväksytty vyöhykkeelle 0, joten se soveltuu pysyvään normaaliin toimintaan alueilla, joissa potentiaalisesti räjähdysvaarallinen ilmakehä voi odottaa. TR-800 kuuluu 3M Versaflo-sarjaan, ja kun tätä tuotetta käytetään Versaflo-pääosien, vyöjen ja muiden lisävarusteiden kanssa, siitä tulee osa CE-hyväksyttyä hengityssuojainjärjestelmää, jossa on useita nopeuksia, kuuluvia ja visuaalisia hälytyksiä sekä mahdollisuus työskennellä monien erilaisten kaasu-, höyry- ja hiukkassuodattimien kanssa.

Puhallinyksikössä on näyttö, joka näyttää akun latauksen ja hiukkassuodattimen täyttöasteen käytön aikana. Lataustilaa osoittaa myös kätevä LED-näyttö itse akussa. Akussa on iskunvaimentimet, jotka auttavat absorboimaan iskuja ja lyöntejä. Akun mekaaninen kiinnitys auttaa estämään akun irtoamisen tai kipinöiden syntymisen käytön aikana SS-EN 60079-11:n mukaisesti.

Puhallinyksikön käyttäjäkalibrointia ei vaadita käytössä. Elektroninen kuuluva ja visuaalinen hälytys matalasta akkulatauksesta ja/tai matalasta ilmavirtauksesta. Puhaltimessa on kolme valittavaa ilmavirtausnopeutta maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Hallittu ilmavirtaus tarjoaa tasaisen virtauksen akun purkautuessa tai suodattimen täyttyessä hiukkasilla.

Sisältö: 1 x TR-802E EX-puhallin, 1 x TR-830 EX-akku, 1 x TR-838 akkutyökalu, 1 x TR-627 Easy Clean -vyö, 1 x TR-6310E A2P-suodatin, 1 x TR-6300 suodatinkotelo, 1 x BT-30 säädettävä hengitysletku, 1 x TR-641E akkulaturi, 1 x BT-922 hengitysletkun suojus, 1 x TR-971 ilmavirtaindikaattori, 10 x TR-6600 esisuodatin.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi