3M Secure-Click Puolinaamari Hengityssuojaimet

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin. 10 kpl per laatikko.

Koko:

Tuote Kuvaus:

* Parempi hengityskyky ja mukavuus maailman ensimmäisen neliosaisen suodatinjärjestelmän ansiosta.

* Tiiveystarkastus yhdellä painikkeen painalluksella, jotta voit helposti varmistaa, että hengityssuojain istuu tiiviisti.

* Puhemembraani, joka tekee työskentelyn aikaisesta kommunikoinnista helpompaa.

* Tunne olosi turvalliseksi uuden Secure Click -kiinnityksen ansiosta, joka varmistaa suodattimien oikean asennuksen.

* Matalaprofiilinen puolinaamari ja maskirunko tarjoavat laajemman näkökentän ja ovat yhteensopivia tietyntyyppisten hioma- ja hitsaussuojainten kanssa.

* Edistyksellinen silikonimateriaali on sekä mukava että kestävä.

3M Secure-Click Puolinaamari Hengityssuojaimet suojaa partikkeleilta ja monilta kaasuilta ja höyryiltä, kun sitä käytetään hyväksyttyjen 3M Secure Click -suodattimien kanssa. Hengityssuojain on varustettu puhemembraanilla työskentelyn aikaisen kommunikoinnin helpottamiseksi. Parempi hengityskyky ja mukavuus maailman ensimmäisen neliosaisen suodatinjärjestelmän ansiosta. Hengittäminen helpottuu kahden kaksoisvirtaussuodattimen avulla kussakin hengityssuojaimessa, mikä luo neljä ilmavirtaustietä. Suodatin liitetään nopeasti ja helposti. Se toimii kuin turvavyö. Kohdista kiinnikkeet toisiaan vasten ja paina, kunnes kuulet napsahduksen, niin tiedät varmasti, että suodattimet ovat paikoillaan. Käyttäjä voi nopeasti ja helposti One-Touch-toiminnolla varmistaa, että hengityssuojain istuu tiiviisti.

Hengityssuojain on varustettu älykkäillä intuitiivisilla toiminnoilla, jotta se istuu mukavasti ja suojaa hyvin. Kasvotiivisteen joustava patentoitu nenäsilta tarjoaa pehmeämmän tunteen ja on miellyttävä kasvoja vasten. Yksinkertainen säätö pääpidikkeen soljilla – kiristä hihnoilla, purista soljet auki vapauttaaksesi. Uloshengitysventtiili johtaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Edistyksellinen silikonimateriaali on sekä mukava että kestävä.
Tunnus:
HF-802SD

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi