3M Puolinaamari Hengityssuojaimet 7500-Sarja

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin. 10 kpl per laatikko.

Koko:

Tuote Kuvaus:

* Pehmeä tiivistyspinta ja matala hengitysvastus tekevät niistä mukavia käyttää ja työskennellä pitkiä aikoja.

* Cool Flow™-venttiili vähentää lämpöä poistamalla kuuman uloshengitysilman.

* Koko M sopii 80-90%:lle. Valitse S tai L, jos sinulla on suuri tai pieni pää.

* Suunniteltu kaksinkertaisilla suodattimilla tasaisen painonjaon ja mahdollisimman pienen näkökentän häirinnän varmistamiseksi.

* Ainutlaatuinen pääpantajärjestelmä ja valinnainen alas laskettava hihna tarjoavat vakautta ja käyttömukavuutta.

* Voidaan käyttää 3M™ Painilmalla toimivien hengityssuojaimien S200 kanssa suuremman mukavuuden ja joustavuuden saavuttamiseksi.

3M Puolinaamari Hengityssuojaimet 7500-Sarja on suunniteltu erityisesti käyttäjän mukavuutta ajatellen pehmeällä tiivistyspinnalla. Uudelleenkäytettävä hengityssuojain, jossa on 3M™ Cool Flow™-venttiili, joka vähentää lämpöä helpottamalla kuuman uloshengitysilman poistumista. Matala hengitysvastus tekee puolinaamarista mukavan käyttää ja työskennellä pitkissä työvuoroissa.

Ainutlaatuiset pääpannat sopivat 3M suojakypärien ja kuulonsuojainten kanssa, ja valinnainen alas laskettava hihna tarjoaa vakautta ja käyttömukavuutta. Kaksoissuodatinsuunnittelu tarjoaa tasaisen painonjaon ja minimoitu näkökentän häirintä. 7500-sarjan puolinaamarit suojaavat kaasuilta, höyryiltä ja partikkeleilta, ja bajonettikiinnitys sopii laajaan valikoimaan kevyitä kaksoissuodattimia yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hyväksytty EN 140:1998 -standardin mukaisesti.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi