3M Naamiomalliset Suojalasit 2890

Määrä per pakkaus:

10 kpl per laatikko.

Valitse lajike:

Tuote Kuvaus:

* Erittäin leveät pääpannat maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

* Vaihtoehto polykarbonaattilinsseillä iskunkestävyyttä varten ja vaihtoehto asetaattilinsseillä parannettua kemikaalienkestävyyttä varten.

* Saatavilla epäsuoralla ilmanvaihdolla, joka suojaa nesteiden pisaroilta ja suurilta pölyhiukkasilta, ja tiiviillä ilmanvaihdolla pieniä pölyhiukkasia ja kaasuja vastaan.

* Leveä, joustava alue nenänsillan ympärillä sopiakseen puolinaamareihin.

3M Naamiomalliset Suojalasit 2890 ovat saatavilla kahtena mallina: ilmastoituna tai tiiviinä. Malleissa on lisäksi erilaiset linssit iskunkestävyyttä tai kemikaalienkestävyyttä varten. Mukavat suojalasit pehmeällä tiivisteellä ja leveällä pääpannalla korkeaa mukavuutta varten. Yhteensopivat 3M kuulonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

3M™ Suojalasit 2890SA ovat ilmanvaihdottomat (suljetut) ja niissä on huurtumaton kirkas asetaattilinssi hyvää kemikaalienkestävyyttä varten. 2890SA:ssa on moderni erikoissuunnittelu, joka sopii yhteen hengityssuojaimen kanssa. Suljettu kehys tarjoaa lisäsuojaa hienoja partikkeleita ja kaasuja vastaan. Leveä ja mukava nailonista valmistettu pääpanta, joka on helppo säätää.

3M™ Suojalasit 2890 ovat epäsuorasti ilmastoidut, mikä ehkäisee huurtumista. 2890:ssä on naarmuuntumaton ja huurtumaton kirkas polykarbonaattilinssi, jolla on korkea iskunkestävyys. Kori-suojalasit modernilla erikoissuunnittelulla, joka sopii yhteen hengityssuojaimen kanssa. Epäsuora ilmanvaihto parantaa kiertoa, mukavuutta ja vähentää huurtumista kuumissa/kosteissa ympäristöissä. Leveä ja mukava nailonista valmistettu pääpanta, joka on helppo säätää.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi