3M Adflo Moottoroitu Hengityssuojainjärjestelmä Aloitussetti

Määrä per pakkaus:

Myydään yksittäin.

Valitse lajike:

Tuote Kuvaus:

* Voi suojata käyttäjää sekä hiukkasilta että kaasuilmalta yhdessä ja samassa järjestelmässä riippuen siitä, mitä suodatinta käytetään.

* Nimityskyky jopa 500 (TH3) yhdistettynä Speedglas-hitsauskypäriin ja M-sarjan Versaflo-visiireihin.

* Liitetään suoraan kaikkiin Speedglas-sarjan ilmantoimituskypäriin.

* Haju- (837110) suodatin voidaan asentaa poistamaan epämiellyttäviä hajuja. Tätä suodatinta ei tarvita, jos käytät jo kaasusuodatinta.

* Säädettävä ilmavirta lisäämään mukavuutta kahdella virtausnopeudella 170 ja 200 litraa minuutissa.

* "Heavy-Duty" tarkoittaa, että se toimitetaan raskaan käytön akulla, jolla on suurempi käyttökapasiteetti.

3M Adflo Moottoroitu Hengityssuojainjärjestelmä Aloitussetti sisältää Adflo-ilmasuodattimen, vyön, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, kipinäsuojan, standardiakun, akkulaturin, ilmavirtaindikaattorin ja QRS-hengitysletkun. Standardiakku latautuu täyteen noin 5,5 tunnissa akun jäljellä olevasta kapasiteetista riippuen ja järjestelmällä on arvioitu käyttöaika 10-13 tuntia, kun sitä käytetään uuden hiukkassuodattimen, täyteen ladatun uuden akun ja standardi-ilmanvirtauksen kanssa. Ilmavirran taso voidaan helposti säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. Ilmavirta pysyy tasaisena nimellisnopeutena 170 litraa minuutissa, riippumatta akun lataustasosta tai suodattimen tukkeutumistasosta. Kuumemmissa ja kosteammassa työympäristöissä ilmavirran tasoa voidaan nostaa 200 litraan minuutissa käyttäjän optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Litiumioniakku tekee ilmasuodattimesta lähes 20 % kevyemmän sekä tarjoaa paremman tasapainon ja korkeamman mukavuuden koko työpäivän ajan. Tehokas akku suositellaan, kun hengityssuojainta käytetään kaasusuodattimen kanssa.Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi